Palvelut

Piirrosvideot

Moni on netissä surffaillessaan pysähtynyt ihastelemaan piirrosvideoita; niitä, joissa käsi liikkuu ja kuvaa syntyy kuin taikurin toimesta. Animoidut piirrosvideot ovatkin tehokas keino saada satunnainen surffailija pysähtymään ja katselemaan sisältöä vähän tarkemmin. Selitysvideota käytetään usein vaikkapa tuote-, yritys- tai hanke-esittelyssä. Yhä useammin videota halutaan käyttää myös strategiailosanoman levittämisessä ja sisäisessä viestinnässä.

Blogijuttuja piirrosvideoista

Piirrosvideot/Animated video 27.2.2018

Kovasti paljon piirrosvideoita – ja lisää on tulossa

Terveiset kotikonttorista (jossa on muuten nyt uusi ja päheä sähköpöytä piirtelijän kaverina, jee!). Alkuvuosi on käännähtänyt käyntiin tilauskuvitusten ja piirrosvideoitten työstämisellä. Välillä on mennyt kiireen takia vähän runnomiseksi ja työpöydän dominot ovat helisseet uhkaavasti. Osa töistä on liikaa myöhässä – anteeksi! – mutta joitain duuneja on sentään saatu maaliinkin saakka. (Kiitokset jo tässä vaiheessa postausta […]

Piirrosvideot/Animated video 30.8.2017

Piirrosvideo asiakkaan näkökulmasta

Tein viime keväänä Työterveyslaitokselle piirrosvideon. Halusin tietää, miltä piirrosvideoprosessi tuntuu asiakkaasta ja miten omaa prosessiani voisi kehittää. Sain kullanarvoista palautetta Nukarin Eerolta, kiitos hänelle ja Työterveyslaitokselle!   1)      Miksi ylipäätään päädyitte piirrosvideoon? Halusimme tehdä videon, joka kiteyttäisi meidän uuden Esimiesten työturvallisuuskoulutus -verkkovalmennuksen idean noin minuutin mittaiseksi videoksi. Tavoitteena siis on, että asiakkaan tullessa koulutuksen esittelysivulle, hän […]

Piirrosvideoita ja asiakkaita

Lisää töitä

Don't trust me, trust the client!

”Kanssasi oli ilo työskennellä ja olimme erittäin tyytyväisiä sekä kuvalliseen että verbaaliseen kiteytystyöhösi. Video saavutti sille asetetut tavoitteet ja onnistui viestimään strategiamme kulmakivet selkeästi ja innostavasti. Uudenlainen toteutustapa sai organisaatiolta paljon kiitosta.”

Riika Wikberg

Liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja, Marimekko

No mites olisi..?

Joo, joo, mutta mitä se maksaa? Noin 1,5-minuuttisen piirrosvideon lähtöhinta on 6500 e + alv kieppeillä. Lopullinen hinta määräytyy sisällön, laajuuden, käyttötarkoituksen ja aikataulun kiireellisyyden perusteella. Kyselehän lisätietoja ja tarkempia hintoja Lindalta.

Jees, pliis!

Siirry takaisin sivun alkuun