See what else is new...

Livekuvitusta SuomiAreenassa

Porin SuomiAreena on livekuvittajan kesäretki: kenttäolosuhteita ja vaihtuvia tilanteita, piuhojen metsästystä ja vapaita käsiä, sadetta ja aurinkoa. Jotkut paneeleista ovat tiukkoja asiarytistyksiä, mutta suurin osa rentoja ja humoristisia keskusteluita, joita on leppoisaa livekuvittaa - ellei taivaalta sada akkoja ja äkehiä.

Workflow of a digital graphic recorder

Last summer I gave a workshop on digital visual practitioning at the EuViz Conference together with my Finnish colleague Raquel. Now Raquel continued the saga by giving The Thriving Digital Visual Practitioner workshop in Copenhagen.

Miltä Redanredan kuulostaa?

Livekuvitin Retoriikan kesäkoulussa 2019 mielenkiintoisen esityksen äänen vaikutuksesta ihmiseen. Äänibrändääjä Lauri Domnick soljutti esitystään välillä vimmalla, välillä rauhallisesti, mutta koko ajan rytmissä pysyen.

Melko lähellä täydellistä: tekniikka toimi Tampereella

Kiitos Tampereen Yliopistonrinteen Technopolikselle: teidän Häggman-salissanne oli tämän vuoden tähän mennessä teknisesti maittavin livekuvituskeikka! Livekuvitin salissa Business Tampereen pestaamana Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategiatyöpajaa ja hellurei: tekniikka toimi!

Lataa lisää