See what else is new...

Hybriditilaisuuksien livekuvittaminen

Kaikki tilaisuudet ovat tätä nykyä hybriditilaisuuksia, jos eivät ole kokonaan verkossa ja etänä. Tämä on oma kokemukseni vuoden 2022 tapahtumakentältä, jossa saatetaan buukata livekuvittaja lähitapahtumaan, mutta paikan päällä huomaankin, että myös etänä on yleisöä tai ainakin Mikko, Tiina ja ehkä Juha, jolla on nuhaa.

Kaiken maailman piirtelijöitä – ja niiden klubeja

Bilbaossa järjestettiin viime viikolla maailmanlaajuinen piirtelijöitten tapahtuma, Bilbao Visual Thinking Global Summit. Käytännön järjestelyistä vastasivat paikalliset baski-visualisoijat, mutta tapahtuman taustalla on International Forum of Visual Practitioners, IFVP.

Livekuvittajan kesää buukataan

Katselen kalenteriani, mitäs sinne onkaan jo merkittynä kesän kohdalle, jos maailma on yhä paikoillaan? No, ainakin kotijärvellä uiskentelua on luvassa, ehkä pieni kotimaanreissu ja pari festivaalia – sillä lailla keski-ikäisen iisisti – ja jos vähän luonnon helmassa yrittäisi olla jonkin aikaa ja… muutama livekuvituskeikka.

Asuntomarkkinat 2022

Livekuvitin Asuntomarkkinat 2022 -tapahtuman, joka järjestettiin toista kertaa etänä. Kyseessä oli striimitapahtuma, jossa livekuvitus näkyi päivän aikana esitysten aikana silloin tällöin väläyksittäin, jotta osallistujat pääsivät näkemään esityksistä muodostuvaa kuvitusta.

Lataa lisää