See what else is new...

Yrittäjä uutta oppimassa

Oppiiko yrittäjä uusia temppuja? Edellisessä postauksessa kirjoitin uuteen piirrossovellukseen vaihtamisesta, mutta entäs uudet temput noin niin kuin yrittämisen yleisellä tasolla?

Yrittäjä sairastui

Kuvittajan tärkeimmät työvälineet ovat pää, kädet ja silmät. Reilut pari viikkoa sitten tapahtui ammatinharjoittamisen – ja toki ihan arkielämänkin – kannalta kamalia, kun silmäni sarveiskalvo päätti mennä rikki.

Mitä teen ja mitä en tee

En koe olevani kuvittajakuvittaja, mutta teen kuvitustöitä. Livekuvituksen lisäksi työstän piirrosvideoita ja sekä tilauskuvituksiin että piirrosvideoihin liittyen minulle tulee välillä kysymyksiä työtavoistani.

Ympäristökesän livekuvitukset

Livekuvitin kuuden päivän ajan Ympäristökesää eli Jyväskylän Kesän puheohjelmaosuutta, joka koostui paneelikeskusteluista. Keskusteluissa oli mukana 30 asiantuntijaa ja paneeleissa mentiin luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen, planetaarisen hyvinvoinnin ja talousratkaisujen syvään päähän.

Uskaltamisesta

Uskaltaisiko ja kehtaisiko laittaa omia piirroksia nettiin niin, että muutkin näkevät? Olen siinä mielessä outo, että uskalsin ja kehtasin, vaikka olen tämmöinen pahainen piirtelijä itseoppinut kynäilijä.

Lataa lisää