See what else is new...

Kaiken maailman piirtelijöitä – ja niiden klubeja

Bilbaossa järjestettiin viime viikolla maailmanlaajuinen piirtelijöitten tapahtuma, Bilbao Visual Thinking Global Summit. Käytännön järjestelyistä vastasivat paikalliset baski-visualisoijat, mutta tapahtuman taustalla on International Forum of Visual Practitioners, IFVP.

Livekuvittajan kesää buukataan

Katselen kalenteriani, mitäs sinne onkaan jo merkittynä kesän kohdalle, jos maailma on yhä paikoillaan? No, ainakin kotijärvellä uiskentelua on luvassa, ehkä pieni kotimaanreissu ja pari festivaalia – sillä lailla keski-ikäisen iisisti – ja jos vähän luonnon helmassa yrittäisi olla jonkin aikaa ja… muutama livekuvituskeikka.

Asuntomarkkinat 2022

Livekuvitin Asuntomarkkinat 2022 -tapahtuman, joka järjestettiin toista kertaa etänä. Kyseessä oli striimitapahtuma, jossa livekuvitus näkyi päivän aikana esitysten aikana silloin tällöin väläyksittäin, jotta osallistujat pääsivät näkemään esityksistä muodostuvaa kuvitusta.

CMADfi 2022 -livekuvitukset

CMAD eli Community Manager Appreciation Day, "yhteisömanagereitten arvostamispäivä", järjestyi taas tänäkin vuonna täällä Suomessa. Piilotetun aarteen Johanna Janhonen vastaa CMADfi-tapahtuman "järjestämistoimikunnan" koolle kutsumisesta ja jostain syystä saan joka vuosi häneltä postia ja kysymyksen livekuvittamisesta 😀 Hoidin livekuvituksen (jälleen) vapaaehtoispohjalta, koska tapahtuman teema periaatteessa kiinnostaa ja kun vapaaehtoisena tekee, saa vähän revitellä värien tai tyylilajien kanssa.

Lataa lisää