Livekuvitus

Cmadfi 2023 -livekuvitukset

Lue artikkeli

See what else is new...

Cmadfi 2023 -livekuvitukset

Community Manager Appreciation Day eli CMADfi 2023 järjestettiin kotikentälläni eli Jyväskylän Crazy Townin tiloissa - ja minä olin siellä mukana livekuvittajana. Livekuvitus sujui tänään hybridihommana, joten roudasin siis tilaan tekniikkasettini: iPadin, läppärin, tykin, matkavalkokankaan ja tarvittavat piuhat.

Doing live sketchnoting at Nordic Business Forum – once again

Future-focused leadership – that’s the theme of Nordic Business Forum 2022 in Helsinki. It’s an event where over 7000 leaders, economists, entrepreneurs, futurists and historians (oh, and ordinary people like me) come together to learn, discuss various topics and to network.

Hybriditilaisuuksien livekuvittaminen

Kaikki tilaisuudet ovat tätä nykyä hybriditilaisuuksia, jos eivät ole kokonaan verkossa ja etänä. Tämä on oma kokemukseni vuoden 2022 tapahtumakentältä, jossa saatetaan buukata livekuvittaja lähitapahtumaan, mutta paikan päällä huomaankin, että myös etänä on yleisöä tai ainakin Mikko, Tiina ja ehkä Juha, jolla on nuhaa.

Kaiken maailman piirtelijöitä – ja niiden klubeja

Bilbaossa järjestettiin viime viikolla maailmanlaajuinen piirtelijöitten tapahtuma, Bilbao Visual Thinking Global Summit. Käytännön järjestelyistä vastasivat paikalliset baski-visualisoijat, mutta tapahtuman taustalla on International Forum of Visual Practitioners, IFVP.

Lataa lisää