See what else is new...

Ympäristökesän livekuvitukset

Livekuvitin kuuden päivän ajan Ympäristökesää eli Jyväskylän Kesän puheohjelmaosuutta, joka koostui paneelikeskusteluista. Keskusteluissa oli mukana 30 asiantuntijaa ja paneeleissa mentiin luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen, planetaarisen hyvinvoinnin ja talousratkaisujen syvään päähän.

Uskaltamisesta

Uskaltaisiko ja kehtaisiko laittaa omia piirroksia nettiin niin, että muutkin näkevät? Olen siinä mielessä outo, että uskalsin ja kehtasin, vaikka olen tämmöinen pahainen piirtelijä itseoppinut kynäilijä.

Erätauko-keskustelun livekuvittaminen

Livekuvitin pari Talous ja nuoret TATin järjestämää dialogitilaisuutta nuorten työelämätoiveista. Kyse oli taustakeskusteluista, joilla luodaan pohjaa ensi syksyn isompaan tilaisuuteen.

Adobe Illustrator Draw is dying

It’s already been known: Adobe is no longer updating its Illustrator Draw app, as they have put their eggs into Fresco’s basket. Adobe is developing Fresco to become an all-in-one mobile drawing app, but it's (still) not ready.

Adobe Illustrator Draw tekee kuolemaa

Tiedossa se on jo ollutkin: Adobe ei enää päivitä Illustrator Draw -sovellustaan, sillä ovat laittaneet munansa Frescon koriin. Adobe on kehittämässä Frescosta kaikille kaikkea -tyylistä mobiilipiirrossovellusta, mutta se ei ole vielä(kään) valmis.

Lataa lisää