In English

Adobe Illustrator Draw is dying

Lue artikkeli

See what else is new...

Adobe Illustrator Draw is dying

It’s already been known: Adobe is no longer updating its Illustrator Draw app, as they have put their eggs into Fresco’s basket. Adobe is developing Fresco to become an all-in-one mobile drawing app, but it's (still) not ready.

Adobe Illustrator Draw tekee kuolemaa

Tiedossa se on jo ollutkin: Adobe ei enää päivitä Illustrator Draw -sovellustaan, sillä ovat laittaneet munansa Frescon koriin. Adobe on kehittämässä Frescosta kaikille kaikkea -tyylistä mobiilipiirrossovellusta, mutta se ei ole vielä(kään) valmis.

Pienyrittäjän piendigitalisaatio eli arjen pienet yrittäjyysvinkit

Törmään työssäni tosi, tosi usein termiin digitalisaatio. Vaikea sanoa, mitä se kaikessa laajuudessaan on oikeasti käytännössä, mutta tapaan joskus miettiä niinkin yksinkertaista asiaa kuin parkkihalliin ajoa: kyllä se nykyisin on helpompaa, kun on äppi puhelimessa, maksu hoituu suoraan luottokortilla ja vips, portti aukeaa.

Yrityksen strategia piirrosvideona

Vuodenvaihteen molemmin puolin on Redanredanin piirrosvideolinjastolla ollut kiireitä: viimeisen kahden kuukauden sisään on saatettu valmiiksi viisi piirrosvideota ja tässä tammi-helmikuun taitteessa on laitettu alulle neljä lisää – ja muutama lisää pyörii vielä tarjousrullakossa. Tuoreimmat videot ovat olleet videoita, joissa esitellään tarkemmin yrityksen palvelua tai strategiavideoita.

Asuntomarkkinat 2021 -livekuvitukset

Asuntomarkkinat-tapahtuma järjestettiin tänä vuonna (ei niin yllättävästi) etätapahtumana, mutta tuttuja elementtejä, keskusteluaiheita ja teemoja oli jälleen esillä. Tämä taisi olla nyt jo kolmas vai neljäs kerta, kun livekuvitin tapahtuman ja vähän kaiholla muistelin Scandic Parkin tarjoiluja ja ihan ylipäätään reissaamista paikan päälle jonnekin.

Lataa lisää