See what else is new...

Pienyrittäjän piendigitalisaatio eli arjen pienet yrittäjyysvinkit

Törmään työssäni tosi, tosi usein termiin digitalisaatio. Vaikea sanoa, mitä se kaikessa laajuudessaan on oikeasti käytännössä, mutta tapaan joskus miettiä niinkin yksinkertaista asiaa kuin parkkihalliin ajoa: kyllä se nykyisin on helpompaa, kun on äppi puhelimessa, maksu hoituu suoraan luottokortilla ja vips, portti aukeaa.

Yrityksen strategia piirrosvideona

Vuodenvaihteen molemmin puolin on Redanredanin piirrosvideolinjastolla ollut kiireitä: viimeisen kahden kuukauden sisään on saatettu valmiiksi viisi piirrosvideota ja tässä tammi-helmikuun taitteessa on laitettu alulle neljä lisää – ja muutama lisää pyörii vielä tarjousrullakossa. Tuoreimmat videot ovat olleet videoita, joissa esitellään tarkemmin yrityksen palvelua tai strategiavideoita.

Asuntomarkkinat 2021 -livekuvitukset

Asuntomarkkinat-tapahtuma järjestettiin tänä vuonna (ei niin yllättävästi) etätapahtumana, mutta tuttuja elementtejä, keskusteluaiheita ja teemoja oli jälleen esillä. Tämä taisi olla nyt jo kolmas vai neljäs kerta, kun livekuvitin tapahtuman ja vähän kaiholla muistelin Scandic Parkin tarjoiluja ja ihan ylipäätään reissaamista paikan päälle jonnekin.

Kokemuksia VR-laseista ja VR-piirtelystä

VR-teknologia on ollut tulollansa jo monta vuotta, mutta ainakin oma käsitys sisällöstä on tähän saakka perustunut kömpelögrafiikkaisiin esimerkkeihin kuten Second Lifeen tai lentosimulaattorityyppisiin vihreisiin viivoihin mustassa äärettömyydessä. Nyt on kuitenkin menty teknologiassa eteenpäin.

Paketoin vuotta kasaan

Ajattelen vuodenkiertoa tätä nykyä monella tapaa. Ensinnäkin on tietenkin kalenterivuosi, joka rytmittyy nykytyössäni toukokuun sekä syys-loka-marraskuun seminaarisumiin.

Lataa lisää