Etälivekuvitus

CMADfi 2022 -livekuvitukset

Lue artikkeli

See what else is new...

CMADfi 2022 -livekuvitukset

CMAD eli Community Manager Appreciation Day, "yhteisömanagereitten arvostamispäivä", järjestyi taas tänäkin vuonna täällä Suomessa. Piilotetun aarteen Johanna Janhonen vastaa CMADfi-tapahtuman "järjestämistoimikunnan" koolle kutsumisesta ja jostain syystä saan joka vuosi häneltä postia ja kysymyksen livekuvittamisesta 😀 Hoidin livekuvituksen (jälleen) vapaaehtoispohjalta, koska tapahtuman teema periaatteessa kiinnostaa ja kun vapaaehtoisena tekee, saa vähän revitellä värien tai tyylilajien kanssa.

Vuodenkiertoa

Tähän aikaan vuodesta harrastetaan tilintekoa, joten tässä vuoteni 2021 tiivistetysti: edellisen jatke, pääasiassa etälivekuvitusta ja pieni paussi syksyllä. Taloudellisesti vuosi 2021 oli Redanredanille oikein hyvä.

Yrittäjä uutta oppimassa

Oppiiko yrittäjä uusia temppuja? Edellisessä postauksessa kirjoitin uuteen piirrossovellukseen vaihtamisesta, mutta entäs uudet temput noin niin kuin yrittämisen yleisellä tasolla?

Yrittäjä sairastui

Kuvittajan tärkeimmät työvälineet ovat pää, kädet ja silmät. Reilut pari viikkoa sitten tapahtui ammatinharjoittamisen – ja toki ihan arkielämänkin – kannalta kamalia, kun silmäni sarveiskalvo päätti mennä rikki.

Mitä teen ja mitä en tee

En koe olevani kuvittajakuvittaja, mutta teen kuvitustöitä. Livekuvituksen lisäksi työstän piirrosvideoita ja sekä tilauskuvituksiin että piirrosvideoihin liittyen minulle tulee välillä kysymyksiä työtavoistani.

Lataa lisää