See what else is new...

Etälivekuvitusta yliopistolle

Jyväskylän yliopistossa tehdään kerrassaan hyvää tutkimusta ja opetusta kielten ja viestinnän saralla. Livekuvitin tällä viikolla etänä  S2-seminaarin, jossa esiteltiin käynnissä olevia tutkimushankkeita ja niihin liittyviä S2-alan tutkimuksia.

Siitä on vuosi

Siitä on muutaman päivän päästä vuosi, kun voitin kautta aikojen ensimmäisen valtakunnallisen yksinyrittäjäpalkinnon. Vuoden valtakunnallinen yksinyrittäjä 2019 – siinäpä korskea titteli.

Livepiirtelyä etänä – mitä ottaa huomioon, kun tilaa etälivekuvittajan?

Koronakevään jälkeinen syyskausi on selvästi käynnistynyt: toista aaltoa puntaroidessa tilaisuuksia vedetään joko kokonaan verkkoon tai järjestetään hybriditapahtumia, joissa (pieni) osa osallistujista on paikan päällä ja loput verkossa.  Olen nyt elokuussa ilokseni saanut vastata useisiin tarjouspyyntöihin koskien etälivekuvitusta ja mietinkin, että voisi olla hyvä listata huomioitani koskien livepiirtelyn järjestämistä etänä.

Opinko keväällä 2020 mitään yrittämisestä?

The blog post in English - No se on valtakunnallisena vuoden yksinyrittäjänä palkittu Linda tässä terve! (Alan oman elämäni kasperströmmaniksi ja aion muistutella tuosta nyt sitten ainakin 2040-luvulle saakka.

Lataa lisää