Livekuvitusta, piirrosvideoita ja kuvitettuja strategioita

– Ootko sä SE piirtäjä?
– Jep, minä se olen eli livekuvittaja-Linda tässä hei, mitäs sais olla? Kynä viuhuu vimmatusti ja piirrettyjä kuvia syntyy sekä livenä tapahtumissa että tilaustöinä.

Laitahan viestiä!

Palvelut

Käsinpiirrettyjä, sarjistyylisiä kuvituksia – niitä täältä saa.

Livekuvitus

Livekuvitusta tapahtumissa! Piirrän ja tallennan tapahtumasi sisällöt piirroskuviksi reaaliaikaisesti. Työskentelykieleni ovat äidinkieleni suomi, erittäin sujuva ruotsi ja todella mainio englanti.

Lue lisää

Strategiset kuvitukset

Tilaa yksittäinen mindmap-tyylinen tiivistelmäpläjäys tai muuta kuvitusta esim. strategiaviestinnän tueksi.

Lue lisää

Piirrosvideot

Tilaa vähän kerrallaan rakentuva piirrosvideo. Pieni mediapajani tuottaa yhteistyökumppanin kanssa ketterästi videoita, joissa kuva rakentuu vähä vähältä. Anna vapaat kädet – tai huseeraa itse mukana.

Lue lisää

Blogissa

Redanredan 20.1.2024

Tekoäly kuvittajan työssä

Miten tekoäly näkyy kuvittajan työssä tällä hetkellä? Entä tulevaisuudessa? Omassa kuvittajan työssäni on käynnissä tekoälyn testailuvaihe. Livekuvittamiseen ei tekoäly vielä pysty, mutta jonkin kerran olen pallotellut ideoita ChatGPT:n kanssa, kun olen tehnyt muunlaisia kuvitustöitä. Lopputulokset ovat liian geneerisiä, liian puleerattuja tai liian… ööö… amerikkalaisia, jotta niitä voisi käyttää sellaisenaan – ja toki AI-kuvitusten hyödyntäminen kaupallisesti […]

Livekuvittajan tärkeimmät taidot tiivistettynä yhteen kuvaan

Redanredan 22.11.2023

Livekuvittajan Tärkeimmät Taidot

Mitkä ovat livekuvittajan tärkeimmät taidot? Kysymys esitetään minulle tilanteissa, jossa joku on ryhtynyt miettimään syvemmin livekuvittajan työtä ja osaamista. Saattaapa kysyjä miettiä, olisiko hänestä itsestään livekuvittajaksi. Tässä mielestäni viisi tärkeintä taitoa, joita livekuvittaja tarvitsee:   Kuuntelemisen ja keskittymisen taidot Kyky suodattaa sisältöä ja tehdä siitä omia tulkintoja ja synteesejä. Taito luoda oma visuaalinen sanasto ja […]

Lue lisää blogitekstejä

Tulevat keikat

Svenska sällskapet i Jyväskylä

23.4.2024 Jyväskylä

Yrityskeikka

24.4.-25.4.2024 Hämeenlinna

SEAMK

29.4.2024 Seinäjoki

Yrityskeikka

7.5.2024 Tampere

Yrityskeikka

5.6.2024 Helsinki

Katso kaikki keikat

Tarina

Se piirtäjä, Redanredanin perustaja ja itte yrittäjä.

Linda Saukko-Rauta

Olen Linda Saukko-Rauta, livekuvittaja, yrittäjä ja Keski-Suomen risukoihin päätynyt pohjalainen. Redanredan Oy on yhden tekijän yritykseni, jonka perustin kesällä 2010.

Teen livekuvitusta seminaareissa, tapahtumissa ja työpajoissa sekä paikan päällä tapahtumissa että etänä kotikonttorista käsin. Teen myös tilauskuvituksia ja piirrostiivistyksiä sekä strategiavisualisointeja.

Lue koko stoori

Social media is fun and cool! @sauralinda

    Siirry takaisin sivun alkuun