Livekuvitusta, piirrosvideoita ja kuvitettuja strategioita

Ooksää se piirtäjä? Jep, livekuvittaja-Linda tässä hei – mitäs sais olla? Kynä viuhuu vimmatusti ja piirrettyjä kuvia syntyy sekä livenä tapahtumissa että tilaustöinä.

Laitahan viestiä!

Palvelut

Käsinpiirrettyjä, sarjistyylisiä kuvituksia – niitä täältä saa.

Livekuvitus

Livekuvitusta tapahtumissa! Piirrän ja tallennan tapahtumasi sisällöt piirroskuviksi reaaliaikaisesti. Työskentelykieleni ovat äidinkieleni suomi, erittäin sujuva ruotsi ja todella mainio englanti.

Lue lisää

Strategiset kuvitukset

Tilaa yksittäinen mindmap-tyylinen tiivistelmäpläjäys tai muuta kuvitusta esim. strategiaviestinnän tueksi.

Lue lisää

Piirrosvideot

Tilaa vähän kerrallaan rakentuva piirrosvideo. Pieni mediapajani tuottaa yhteistyökumppanin kanssa ketterästi videoita, joissa kuva rakentuu vähä vähältä. Anna vapaat kädet – tai huseeraa itse mukana.

Lue lisää

Blogissa

Livekuvittajan tärkeimmät taidot tiivistettynä yhteen kuvaan

Redanredan 22.11.2023

Livekuvittajan Tärkeimmät Taidot

Mitkä ovat livekuvittajan tärkeimmät taidot? Kysymys esitetään minulle tilanteissa, jossa joku on ryhtynyt miettimään syvemmin livekuvittajan työtä ja osaamista. Saattaapa kysyjä miettiä, olisiko hänestä itsestään livekuvittajaksi. Tässä mielestäni viisi tärkeintä taitoa, joita livekuvittaja tarvitsee:   Kuuntelemisen ja keskittymisen taidot Kyky suodattaa sisältöä ja tehdä siitä omia tulkintoja ja synteesejä. Taito luoda oma visuaalinen sanasto ja […]

Redanredan 20.11.2023

Yksinyrittäjäpäivässä puhumassa

Yksinyrittäjä Saukko-Rauta Redanredan Oy:stä nähty Isoolla kirkolla! Kiireviikon päätteeksi tryykäsin 10.11. Tennispalatsiin Suomen Yrittäjien Yksinyrittäjäpäivään (Noin, tuliko nyt sana ”yksinyrittäjä” mainittua tarpeeksi monta kertaa jo ensimmäisessä kappaleessa?), sillä minut oli pyydetty ja naarattu sinne kertomaan oma yrittäjätarinani.  Ja kerroinkin.  Tennispalatsin frami oli oivallinen paikka kaltaiselleni yrittäjähirmulle, joka on saanut kulttuurisen sivistyksen Sky Channelin lisäksi legendaarisesta […]

Lue lisää blogitekstejä

Tulevat keikat

NBForum-webinaari

7.12.2023 Online

Yrityskeikka

12.12.2023 Online

Asuntomarkkinat

25.1.2024 Helsinki

Katso kaikki keikat

Tarina

Se piirtäjä, Redanredanin perustaja ja itte yrittäjä.

Linda Saukko-Rauta

Olen Linda Saukko-Rauta, livekuvittaja, yrittäjä ja Keski-Suomen risukoihin päätynyt pohjalainen. Redanredan Oy on yhden tekijän yritykseni, jonka perustin kesällä 2010.

Teen livekuvitusta seminaareissa, tapahtumissa ja työpajoissa sekä paikan päällä tapahtumissa että etänä kotikonttorista käsin. Teen myös tilauskuvituksia ja piirrostiivistyksiä sekä strategiavisualisointeja.

Lue koko stoori

Social media is fun and cool! @sauralinda

    Siirry takaisin sivun alkuun