Livekuvitusta, piirrosvideoita ja kuvitettuja strategioita

– Ootko sä SE piirtäjä?
– Jep, minä se olen eli livekuvittaja-Linda tässä hei, mitäs sais olla? Kynä viuhuu vimmatusti ja piirrettyjä kuvia syntyy sekä livenä tapahtumissa että tilaustöinä.

Laitahan viestiä!

Palvelut

Käsinpiirrettyjä, sarjistyylisiä kuvituksia – niitä täältä saa.

Livekuvitus

Livekuvitusta tapahtumissa! Piirrän ja tallennan tapahtumasi sisällöt piirroskuviksi reaaliaikaisesti. Työskentelykieleni ovat äidinkieleni suomi, erittäin sujuva ruotsi ja todella mainio englanti.

Lue lisää

Strategiset kuvitukset

Tilaa yksittäinen mindmap-tyylinen tiivistelmäpläjäys tai muuta kuvitusta esim. strategiaviestinnän tueksi.

Lue lisää

Piirrosvideot

Tilaa vähän kerrallaan rakentuva piirrosvideo. Pieni mediapajani tuottaa yhteistyökumppanin kanssa ketterästi videoita, joissa kuva rakentuu vähä vähältä. Anna vapaat kädet – tai huseeraa itse mukana.

Lue lisää

Blogissa

Redanredan 16.5.2024

iPAD PRO päivittyi – miltä se tuntuu?

Uusi iPad Pro M4 julkistettiin – ja tätä olin odottanut, sillä aiempi laitteeni osoitti monen vuoden superkäytön jälkeen hyytymisen merkkejä. Huhut ennen julkistustilaisuutta kertoivat, että uuteen iPadiin oli tulossa hirmusiru, OLED-näyttö ja että Apple Pencil -kynäänkin oli tulossa jotain päivitystä. Huhuttiin myös, että näyttövaihtoehdoissa olisi mattapintaakin tarjolla. Ja näin olikin, sillä M4-sirun myötä uusi iPad […]

Redanredan 20.1.2024

Tekoäly kuvittajan työssä

Miten tekoäly näkyy kuvittajan työssä tällä hetkellä? Entä tulevaisuudessa? Omassa kuvittajan työssäni on käynnissä tekoälyn testailuvaihe. Livekuvittamiseen ei tekoäly vielä pysty, mutta jonkin kerran olen pallotellut ideoita ChatGPT:n kanssa, kun olen tehnyt muunlaisia kuvitustöitä. Lopputulokset ovat liian geneerisiä, liian puleerattuja tai liian… ööö… amerikkalaisia, jotta niitä voisi käyttää sellaisenaan – ja toki AI-kuvitusten hyödyntäminen kaupallisesti […]

Lue lisää blogitekstejä

Tulevat keikat

SuomiAreena/Tutkimuskeskus INVEST

25.6.2024 Pori

Suomi Areena/Nuorten Suomi ry

25.6.2024 Pori

Helsingin kaupunki

22.8.2024 Helsinki

Yrityskeikka – alustava varaus

9.9.-10.9.2024 Helsinki

Nordic Business Forum 2024

25.9.-26.9.2024 Helsinki

Katso kaikki keikat

Tarina

Se piirtäjä, Redanredanin perustaja ja itte yrittäjä.

Linda Saukko-Rauta

Olen Linda Saukko-Rauta, livekuvittaja, yrittäjä ja Keski-Suomen risukoihin päätynyt pohjalainen. Redanredan Oy on yhden tekijän yritykseni, jonka perustin kesällä 2010.

Teen livekuvitusta seminaareissa, tapahtumissa ja työpajoissa sekä paikan päällä tapahtumissa että etänä kotikonttorista käsin. Teen myös tilauskuvituksia ja piirrostiivistyksiä sekä strategiavisualisointeja.

Lue koko stoori

Social media is fun and cool! @sauralinda

    Siirry takaisin sivun alkuun