Palvelut

Strategiset kuvitukset

Teen sarjakuvatyylisiä piirroksia, pedagogisia kuvituksia ja tiivistelmäpiirroksia eli mindmap-tyylisiä ”pläjäyksiä”, one-pagereitä. Kuvituksiani käytetään esimerkiksi markkinoinnissa, esitysten kuvituksina, julkaisuissa ja ennen kaikkea strategiaviestinnässä – siis ymmärryksen lisäämisessä.

Käsinpiirretty infografiikka on voimakas viesti

Kuvitukseni pysäyttävät, kiinnostavat ja niitä halutaan tutkia pidempään. Niinpä kuvituksistani on tehty suurkuvatulosteena messuseiniä tai strategiatapettia kahvihuoneen seinälle – tai tavoitejuliste pikkuleijonien pukukopin seinälle. Kuvitus voi myös pyöriä osana tuloaulan infoesitystä – ja tietenkin teen strategiakuvituksia usein myös videomuodossa. Hyvä strategiakuvitus kerää myös huomiota somessa.

Tilauskuvitus

Teen strategiavisualisointien lisäksi myös muita tilauskuvituksia. Suosituimpia ovat strategiakuvitusten lisäksi yhden sivun prosessikuvitukset tai erilaiset humoristiset kuvitukset tärkeiden viestien perillemenon tukemiseksi. Monelleko kuvalle on tarve ja minkä laajuisista kuvituksista on kyse? Entä millä aikataululla olette liikenteessä?

Blogissa lisää pohdintaa strategioiden visualisoinnista

Piirrosvideot/Animated video 3.2.2021

Yrityksen strategia piirrosvideona

Vuodenvaihteen molemmin puolin on Redanredanin piirrosvideolinjastolla ollut kiireitä: viimeisen kahden kuukauden sisään on saatettu valmiiksi viisi piirrosvideota ja tässä tammi-helmikuun taitteessa on laitettu alulle neljä lisää – ja muutama lisää pyörii vielä tarjousrullakossa. Tuoreimmat videot ovat olleet videoita, joissa esitellään tarkemmin yrityksen palvelua tai strategiavideoita. Siispä ajattelin pureutua hieman tarkemmin strategiavideoihin. Miksi strategiapiirrosvideo? Strategiapiirrosvideon tekemiseen […]

Kuvitukset/Illustrations 9.7.2020

5 vinkkiä strategiakuvituksen ostajalle

Visualisoitu yritysstrategia kertoo yhdellä silmäyksellä, mikä on suunta ja miten sinne ollaan menossa: ”Kato, tie! Kato, stepit!” Strategiavisualisoinnilla tehdään tavoitteiden asetteluun liittyvä ohut yläpilvipuhe konkreettisemmaksi ja tiiviimmäksi sekä autetaan yrityksen väkeä näkemään iso kuva ja yhteiset tavoitteet.  Yleisimmin teen kuvitettuja strategioita kahdella tapaa: usein olen mukana työpajoissa, jossa strategiaa työstetään, mutta vielä useammin minulta tilataan […]

Referenssi, ooh!

Kanssasi oli ilo työskennellä ja olimme erittäin tyytyväisiä sekä kuvalliseen että verbaaliseen kiteytystyöhösi. Video saavutti sille asetetut tavoitteet ja onnistui viestimään strategiamme kulmakivet selkeästi ja innostavasti. Uudenlainen toteutustapa sai organisaatiolta paljon kiitosta.

Riika Wikberg

Liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja, Marimekko

Mitä laitetaan?

Tarvettahan voi olla vain yhdelle kuvalle – tai monen kuvan paketille. Eisennyniinväliä. Kysy hinnat ja lisätietoja Lindalta.

Joo, kiitos.

Siirry takaisin sivun alkuun