Sunnuntai, 3.5.2020

Virtuaalitaustoja Zoomiin ja Teamsiin – Virtual Backgrounds for Zoom and Teams

Scroll down for English

Onko kenelläkään ollut Zoom-tapaamisia viime aikoina, mitä-häh?

Joo-o, siellähän me kotikonttorilaiset kaikki istumme.

Aina kun otan käyttööni jonkin uuden sovelluksen, työstän asetukset tietenkin omien mieltymysteni mukaisiksi. Muistuu mieleen vuosi 1999, jolloin tuunasin Nokia 5110 -puhelimeeni hienon pikselitaustan. Ja nyt sitten väkertelin Zoomiin vähän virtuaalitaustoja. (Edit: Ja heti tuli kysely, että eikö Teamsiin, niin johan toki: täällähän niitä!)

Joten tässäpä jakoon tämmöisiä taustoja. Saa käyttää, jos on tarve – ole hyvä!

terv. Linda, piirtelijä

Kuten huomaat, tämä on peilikuva. Kun taustakuvan heittää virtuaalikuvaksi Zoomiin, se heittää kuvan peilikuvaksi. Mirror my video -toimintoa käyttämällä saa homman korjattua, mutta tässä jo valmiiksi tämmöinen peilikuvaversio, niin ei tarvitse sitten videota kääntää.

Has anyone had any Zoom meetings lately?

I’ve had my share of them too, like all the other white-collar workers.

Whenever I use an app or a software, I immediately feel the need to adjust the settings to my liking. Already back in 1999 I created a “cool” pixel background for my Nokia 5110. This came to my mind as I created a set of virtual backgrounds for Zoom. (Edit: and of course I got a question if I had any backgrounds for Teams and sure I’ve got: try out these!)

I thought I’d share them with you. So: if you’re in a need for a virtual background, feel free to try one of these.

BR,

Linda, the one who’s doing the drawings

Kirjoittaja

Linda Saukko-Rauta

Livekuvittaja ja yrittäjä

Vapaapäivien pilapiirtäjä ja sushirajan takana elelevä keski-ikäinen perheenäiti sekä sudeettipohjalainen, joka ei todellakaan rieku missään pilakuva- tai sarjisskenessä.

Siirry takaisin sivun alkuun