Keskiviikko, 6.2.2019

KIRAdigin tulevaisuusseminaari

Kun on piirrellyt melkein parin vuoden ajan kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota piirrosmuistiinpanoiksi tapahtuma kerrallaan, on mielessä pari seikkaa.

Ensinnäkin: miten paljon enemmän asumismukavuutta meillä voisi ollakaan uuden teknologian myötä ja miten paljon voisi tulla säästöä ja järkevyyttä asumiseen uusien toimintatapojen ja teknologian myötä?

Toisekseen: monenlaista kilkettä on jo keksitty ja innovaatioita on paljon tulossa, mutta miksi kaikki ei tapahdu niin paljon nopeammin?!? Vauhtia! (Kyllä: olen malttamaton.)

Ja kolmanneksi: rakennustyön laatu taitaa liittyä alan yleiseen kulttuuriin – niin monessa esityksessä tässä parin vuoden aikana on asiaa siltä kannalta käsitelty. Mitä tuommoiselle kulttuurimöhkäleelle voi tehdä, jotta laatu paranee?

Mitäänhän minä en kiinteistö- ja rakentamisalasta tiedä, mutta paljon olen KIRA-digi-hanketta livekuvittamalla oppinut :) Kiitokset vaan Ympäristöministeriölle pestistä! Hanke päättyi, mutta tänään sen puitteissa katsottiin tulevaisuuteen. Tänään julkistettiin myös tieto, että KIRA-digin jälkeen viestikapulan ottaa KIRAHub. Tässä livekuvitustuotoksia KIRA-digi-tulevaisuusseminaarista:

 

Kirjoittaja

Linda Saukko-Rauta

Livekuvittaja ja yrittäjä

Vapaapäivien pilapiirtäjä ja sushirajan takana elelevä keski-ikäinen perheenäiti sekä sudeettipohjalainen, joka ei todellakaan rieku missään pilakuva- tai sarjisskenessä.

Siirry takaisin sivun alkuun