Maanantai, 3.2.2020

Piirrosvideotehtaalta piirrosvideoita!

Redanredanin piirrosvideotuotannossa on ollut kiirettä: työpöydälläni on ollut vuodenvaihteessa aimo läjä piirrosvideoita, vaikka välillä tuntuikin, suurin hyökyaalto niiden tilaamisessa ja tekemisessä on jo mennyt. Mutta kylläpä vain niitä yhä tehdään.

Isoin osa tekemistäni videoista on yritysten sisäisiä piirrosvideoita, esim. strategiavideoita tai videoita, jotka kannustavat jonkin uuden työkalun käyttöön tai selventävät jotain yrityksen sisäistä prosessia. Aina silloin tällöin tekemiäni videoita kuitenkin laitetaan julkisestikin jakoon. Näissä videoissa on yleensä tarkoituksena opastaa ja infota tai yrittää osallistaa ihmisiä. Nämä alla olevat esimerkit ovat oivia malliesimerkkejä tämän tyyppisistä piirrosvideoista.

Seinäjoen kaupungille tehty osallisuusvideo. Tätä tehdessäni olin hetken verran taas Seinäjoella.

Rosk’n Roll -yritykselle tekemäni piirrosvideo jätehuollosta. Asiakas oli hyödyntänyt videota hauskasti Facebook-kisassa: montako lokkia löydät videosta? Sama video tehtiin sekä suomeksi että ruotsiksi, suomenkielisen version löydät Rosk’n Rollin kanavalta.

Eräs asiakkaani meni Kirkolle töihin ja tuli tarjouspyyntö piirrosvideosta hankkeelle. Niinpä teimme tämän viipyilevän videon seurakuntien ja kuntien välisestä yhteistyöstä lapsi- ja nuorisotyössä.

 

Kaikkien videoitten piirrokset Linda Saukko-Rauta, Redanredan Oy. Editointi ja animointi Lauri Turjansalo.

Kirjoittaja

Linda Saukko-Rauta

Livekuvittaja ja yrittäjä

Vapaapäivien pilapiirtäjä ja sushirajan takana elelevä keski-ikäinen perheenäiti sekä sudeettipohjalainen, joka ei todellakaan rieku missään pilakuva- tai sarjisskenessä.

Siirry takaisin sivun alkuun