Torstai, 12.8.2021

Taas uusi aalto – miten se vaikuttaa työhöni?

Olisikohan tämä nyt neljäs korona-aalto? Ännännes? Ei taida kukaan enää pitää kirjaa: koronaa on ja tässä sitä yhä ollaan käsiä pesemässä ja muita välttelemässä. Kyllä te tiiätte.

Syksyltä peruttiin ne parit harvat livekeikat, jotka olin ehtinyt merkitä kalenteriini. Isoin pettymys oli tietenkin Helsingin Nordic Business Forumin peruuntuminen: tänä syksynä olisi ollut 10-vuotisjuhlavuoteni NBF:n livekuvittajana. En tosin enää näin elokuussa voinut olla kovin yllättynyt, että tapahtuman perumiseen päädyttiin. Tätähän tämä on ollut nyt viimeiset 1,5 vuotta.

Homma jatkuu siis etänä: etämötejä, etälivekuvituksia, etäläsnäoloa.

Ilokseni sain tilauksia parilta isolta asiakkaalta, joten syksyn kalenteri alkaa olla jo sopivasti täysi. Seuraavaksi opettelen vimmatusti sanomaan ”EI!”, jotta aikaa jäisi myös kirjaprojektille. (Semmoinen on tulossa! Kyllä! Kirja!)

Tällä viikolla kuvituskonttori siis aukeni loman jälkeen ja vielä kun saisin avattua aivolohkojen reippauskaapit, ryhdyn kunnolla hommiin. Se piirtää, jolla on kynä.

Nähdään linjoilla. Siis online-linjoilla.

Kirjoitti
Linda, 
yrittäjä ja livekuvittaja

Kirjoittaja

Linda Saukko-Rauta

Livekuvittaja ja yrittäjä

Vapaapäivien pilapiirtäjä ja sushirajan takana elelevä keski-ikäinen perheenäiti sekä sudeettipohjalainen, joka ei todellakaan rieku missään pilakuva- tai sarjisskenessä.

Siirry takaisin sivun alkuun