Maanantai, 23.1.2023

Cmadfi 2023 -livekuvitukset

Community Manager Appreciation Day eli CMADfi 2023 järjestettiin kotikentälläni eli Jyväskylän Crazy Townin tiloissa – ja minä olin siellä mukana livekuvittajana.

Livekuvitus sujui tänään hybridihommana, joten roudasin siis tilaan tekniikkasettini: iPadin, läppärin, tykin, matkavalkokankaan ja tarvittavat piuhat.

Päivän esitysten jälkeen moni osallistunut somentekijä varmaan mietti, notta että Tiktokiinko tässä pitää jaksaa vääntäytyä (tai jos sinne vääntäytyy niinku organisaationa, niin pitäisi varmaankin miettiä, mitä siellä tekee ja miksi).

Aiempiin CMAD-vuosiin verrattuna tällä kerralla oli vähemmän puhetta mittareista, enemmän oli asiaa viestin muodosta ja sisällöstä. Kukin somesisällön syytäjä voi tahollaan miettiä, tekeekö somea vastuullisesti, selkeästi ja palvelevasti – vai onko jokin muu meininki käynnissä, mitähäh?

Kiitokset!

terv. Linda-livekuvittaja
Redanredan Oy

Kirjoittaja

Linda Saukko-Rauta

Livekuvittaja ja yrittäjä

Vapaapäivien pilapiirtäjä ja sushirajan takana elelevä keski-ikäinen perheenäiti sekä sudeettipohjalainen, joka ei todellakaan rieku missään pilakuva- tai sarjisskenessä.

Siirry takaisin sivun alkuun