Perjantai, 3.10.2014

E-P:n kulttuuristrategian kuvittaminen

Epkulttuuri

Tuttu yhteistyäkumppani Vapaa pudotus tyästää Etelä-Pohojammaan kulttuuristrategiaa Etelä-Pohjanmaan liitolle. Ku strategialuonnos oli saatu sanallisehen muatohon, tarvittihin kuvitusta – niinpä mä tartuun toimehen. Kyll’oli, kuulkaa, kiva piirrellä oman maakunnan asioota! Vaikka tätä nykyä Jyväskyläs asunki (ja oon asunu täälä jo yli 15 vuatta), niin eihän Etelä-Pohojammaa ihimisestä lähäre millään ilvehellä poikes. Ei tarttenu kovin kaukaa inspiraatiota hakia, ku näitä kuvia piirtelin. Jos haluat lukia ja kattella strategiaa, niin tokihan se nettihin on laitettu. Eli olokaa niin hyvät.

An example of an illustration about cultural development that I made for Vapaa pudotus. They have been developing cultural strategy for Regional Council of South Ostrobothnia and when they needed illustration for a bunch of words, words, words, that’s when I stepped in. South Ostrobothnia in Western Finland happens to be my home region so this was a fun task. If you want to see the strategy paper, it’s available on their website.

Kirjoittaja

Linda Saukko-Rauta

Livekuvittaja ja yrittäjä

Vapaapäivien pilapiirtäjä ja sushirajan takana elelevä keski-ikäinen perheenäiti sekä sudeettipohjalainen, joka ei todellakaan rieku missään pilakuva- tai sarjisskenessä.

Siirry takaisin sivun alkuun