Perjantai, 8.3.2019

Livekuvittaja lähtee Innoday-tapahtumaan

Text in English

Tukholmassa järjestetään maaliskuun lopulla Innoday-business-seminaari, jonne kokoontuu yli 800 verkostoitumisesta ja uusista ideoista innostunutta ihmistä. Tämän vuoden tapahtuman teema on “Leading Digital Transformation” eli digi-digiä on luvassa.

Tapahtuman järjestäjä Mathias Dittrich otti kolmisen vuotta sitten yhteyttä nähtyään töitäni internetin uumenissa (Twitterissä, luulisin) ja pestasi minut tapahtumaansa livekuvittajaksi. Tämän vuoden tapahtuma on siis kolmas kertani Innodayn virallisena livekuvittajana Waterfront-kongressikeskuksessa.

Vien siis parin viikon päästä iPadini Itämeren yli ja livekuvitan mm. Alex Osterwalderin, Steven Van Belleghemin, Andrew Granting ja Ikea-CEO-Torbjörn Lööfin puheet.

Lipui, lipui, lipui!

Tilaisuuteen on kuulemma vielä paikkoja jäljellä ja niinpä minua usutettiin kertomaan ilmoille alennuskoodi “Friends”, jolla saa 20% alennusta lipuista. Eli jos keväinen seminaari Tukholmassa kiinnostaa – tarkemmin sanottuna 21.3. – niin surffaapa sivulle www.innoday.se ja katsasta ohjelma. (Kokemuksesta tiedän kertoa, että Tukholmassa on varmasti ihanaa ja aurinkoista juuri tuolloin – kuten siellä yleensäkin ihan aina on. Stockholm i mitt hjärta.)

Ja ai niin. Kysyin järjestäjä-Mathiakselta, notta että mitä livekuvitus hänen mielestään tuo tapahtumaan ja näin hän vastasi:

“Jag har anlitat Linda som Graphic recorder på Innoday de senaste åren, vilket ger en extra dimension till våra fantastiska talare och hjälper åhörarna att minnas nyckelinsikterna. Linda har en unik förmåga att fånga essensen i presentationerna i sina fantastiska sketchnotes.”

Mathias Dittrich, Grundare av INNODAY

Eipä vähän hienoa. Punastuisin, jos osaisin.

Viimevuotinen livekuvitustuotos

Kirjoittaja

Linda Saukko-Rauta

Livekuvittaja ja yrittäjä

Vapaapäivien pilapiirtäjä ja sushirajan takana elelevä keski-ikäinen perheenäiti sekä sudeettipohjalainen, joka ei todellakaan rieku missään pilakuva- tai sarjisskenessä.

Siirry takaisin sivun alkuun