Maanantai, 20.5.2019

Livekuvittajan kesäsuunnitelmat eli lomista ja sen semmoisista asioista

Hoi,

semmoisella asialla ihan vaan, että loma vaanii. On ihan kohta täällä. Hytkyttää pyllyä kuin kissa väijyksissä.

Niinpä täten ilmoitan niille, jotka toivoisivat saavansa minulta kuvitusta vielä tänä keväänä: syksyyn menee. Toki jyrsin tieni läpi työlistan huojuvan tornin ja sovittujen livekuvituskeikkojen, mutta lista on pitkä, joten uusia tilauksia en ota enää tänä keväänä vastaan. Luvassa on vielä 5 livekuvituskeikkaa ja siihen päälle sekalainen määrä päättelemättömiä töitä, joista osa vaatii vielä tiukkaa puskemista. Muutaman uuden duunin polkaisen käyntiin vielä ennen lomia, jotta saavat sitten takaraivossa muhia kesän yli.

Aion lomailla noin juhannukselta aina koulujen alkuun saakka. Tähän on muutama syy: 1) se, että yksinyrittämispuskemisen ja rankan vuodenkierron jälkeen olen loman ja joutenolon tarpeessa ja b) pienoiset piltit ja heidän lomansa päiväkodista. Niin ja z) olen tehnyt testejä curly girl -metodiin liittyen, joten en varmaankaan kesällä voi muutamaan viikkoon olla ihmisten ilmoilla. Keskeytän lomani muutamaksi hetkeksi SuomiAreenan kieppeillä, mutta se ei aiheuta isoa vahinkoa vaan on kivaa kesäpiristystä.

Niin että jos olette pärjänneet ilman kuvitusta teidän projektinne kanssa tähän saakka, niin pärjäätte hyvin elo-syyskuulle saakkakin. Maailma ei saatu valmiiksi tänäkään alkukesänä.

Kirjoittaja

Linda Saukko-Rauta

Livekuvittaja ja yrittäjä

Vapaapäivien pilapiirtäjä ja sushirajan takana elelevä keski-ikäinen perheenäiti sekä sudeettipohjalainen, joka ei todellakaan rieku missään pilakuva- tai sarjisskenessä.

Siirry takaisin sivun alkuun