Sunnuntai, 28.1.2018

Livekuvitusta ja kirjanjulkkareita #Educa2018-messuilla

Ajatella: olin 15 vuotta koulutussektorilla töissä ja vasta eilen olin ensimmäistä kertaa Educa-messuilla. Vaikka messuyleisön seassa liikkuessani tunsinkin olevani omieni parissa, en ollut opettajan tai verkkopedagogin roolissa, vaan livepiirtelijänä. Suomen ammatilliset opettajakorkeakoulut (You know, ne OAMKissa, JAMKissa, TAMKissa, HAMKissa ja Haaga-Heliassa toimintaansa pyörittävät opettajankoulutusyksiköt, joista valmistuu ammatillisia opoja, erityisopettajia ja opettajia.) olivat pestanneet minut livekuvittamaan ständillensä ammatillisen opettajakoulutuksen tulevaisuutta. Päätimme kuitenkin pitää piirroket yleistä opettajuutta koskevalla tasolla, jotta kaikki messukävijät pääsivät vastaamaan kysymyksiimme.

EduFuturakin oli Educassa

Livepiirtelyn lomassa pyörähdin myös kirjanjulkkareissa, kun päivän päätteeksi julkistettiin “Maailma muuttuu – muuttuuko koulukin?” -kirja. Kävin siis esittäytymässä ja heilauttamassa kättä, että hei, minä se olin, joka kuvitti tuon kirjan. Kiitokset EduFutura-tiimille :)

Muutos, tulevaisuus ja koulu

Vaan tässäpä siis ammatillisten opettajakoulutusten ständillä piirrellyt Educa2018-tuotokset. Aiheena piirroksissa siis muutos ja siihen suhtautuminen, tulevaisuuden opettajan taidot ja suomalaisen koulun parhaat puolet.

Kiitokset!

Kirjoittaja

Linda Saukko-Rauta

Livekuvittaja ja yrittäjä

Vapaapäivien pilapiirtäjä ja sushirajan takana elelevä keski-ikäinen perheenäiti sekä sudeettipohjalainen, joka ei todellakaan rieku missään pilakuva- tai sarjisskenessä.

Siirry takaisin sivun alkuun